top of page

Market Research Group

Public·7 members

Calculator Asigurare Auto Fara Serie SasiuAsigurarea RCA este obligatorie chiar daca proprietarul nu mai intentioneaza sa conduca vehiculul (chiar si pe o perioada scurta de timp) si a decis sa-l parcheze pe teren privat. Contractul RCA poate fi suspendat la cererea Asiguratului pe perioada suspendarii dreptului de circulatie al vehiculului conform prevederilor legale sau pe perioada imobilizarii vehiculului, cu obligatia depunerii placutelor de inmatriculare/inregistrare la autoritatea care le-a eliberat; in acest caz, Asiguratul are obligatia ca, pe toata durata suspendarii contractului RCA, sa imobilizeze vehiculul intr-un spatiu privat, in afara domeniului public.
Calculator Asigurare Auto Fara Serie SasiuChiar daca ai pierdut asigurarea RCA, ea este valabila si poti cere oricand o copie in format fizic (pe hartie) sau electronic (pe email). Pentru a verifica daca exista o polita RCA valabila pentru un anumit autovehicul acceseaza site-ul -rca, completeaza la criteriile de cautare numarul de inmatriculare sau seria de caroserie si data la care verifici valabilitatea.


Trebuie, de asemenea, sa te asiguri ca datele de pe asigurarea CASCO au fost scrise corect de catre cel care a incheiat polita, in special seria de sasiu si CNP/CUI ale asiguratului, mai spun consultantii Otto Broker. Apoi, "verifica daca inspectia de risc a fost completata integral si corect, iar fotografiile atasate ei sunt clare. La momentul efectuarii inspectiei de risc masina trebuie sa fie curata, pentru ca eventualele avarii existente sa fie mentionate in inspectia de risc si pentru a evita orice alte confuzii la momentul unei daune".


Companiile de asigurari ofera posibilitatea platii in rate a primei de asigurare CASCO, insa din cauza esalonarii vei ajunge sa scoti mai multi bani din buzunar decat daca ai plati intr-o singura transa, potrivit consultantilor Otto Brokee. De regula, la plata integrala companiile de asigurari acorda reduceri, care pot varia intre 5 si 10%, care poate insemna destul de mult in valori absolute (vezi in tabelul de mai jos un calcul de tarife pentru CASCO). Dar, este foarte important sa iti platesti la timp rata de asigurare CASCO, altfel, in caz contrar, vei risca sa ramai fara acoperire in cazul producerii unei daune.


Asta inseamna ca, daca ai produs o dauna chiar si in prima zi de dupa data scadenta de plata, nu vei beneficia de despagubire in cazul in care plata ratei restante nu se face pana la expirarea perioadei de gratie. In plus, asigurarea isi pierde valabilitarea fara sa primesti o notificare prealabila.


Pe măsură ce contextul în care trăim devine din ce în ce mai digitalizat, nu este surprinzător faptul că un număr tot mai mare de persoane aleg să achiziționeze asigurari auto online. Acest lucru oferă o serie de avantaje: puteți compara cu ușurință polițele și prețurile, puteți găsi oferte fără să vă deplasați de la o firmă de asigurari la alta și puteți cumpăra o acoperire fără a fi nevoiți să intrați în contact cu reprezentanții firmelor de asigurari.


Cu toate acestea, înainte de a vă cumpăra politele de asigurare RCA sau CASCO, trebuie să țineți cont de câteva lucruri. În acest articol, vom discuta despre cum să alegeți oferte rentabile de asigurari auto online pentru bugetul și nevoile dumneavoastră.


Polițele de asigurare auto online sunt o parte esențială a conducerii pe drumurile publice, deoarece oferă garanția financiară în cazul în care sunteți implicat într-un accident rutier. Motivul principal pentru această cerință este răspunderea civilă, sau responsabilitatea dumneavoastră de a acoperi orice daune pe care le provocați ca urmare a implicării vehiculului în incidente auto.


Conform ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara), atât asigurarea obligatorie RCA, cât și asigurarea CASCO sunt polite de asigurari auto online care pot fi încheiate atât pe o perioadă de 6 luni, cât și pe o perioadă de 12 luni. Din punctul de vedere al valabilității, diferențele dintre CASCO și categoria de polite RCA auto se rezumă la perioade mult mai variate pentru polițele de asigurari RCA, decât pentru cele CASCO.


Asigurarea CASCO poate fi încheiată exclusiv pe o perioadă fie de 6 luni, fie de 12 luni. Alte variații nu sunt posibile. Pe de altă parte, asigurarea auto RCA poate fi încheiată conform legilor în vigoare pe următoarele perioade:


Conform datelor introduse de dumneavoastră într-un formular online, veți putea beneficia de ambele tipuri de asigurari auto online pentru vehicule și autovehicule. Este nevoie de câteva date despre proprietar și masina, iar asigurarea va putea fi a dumneavoastră după efectuarea plății.


În vederea obținerii politei de asigurare RCA sau CASCO este necesar să accesați platforma unui broker de asigurare online, așa cum este Pint.ro și să folosiți instrumentul denumit calculator RCA sau calculator CASCO, în funcție de tipul asigurarii auto online dorite.


O dată introduse, vi se vor genera oferte de asigurari auto online pentru tipul asigurarii dorite (RCA sau CASCO), din care dumneavoastră să puteți face selecția. O dată aleasă, polita de asigurare poate fi imediat a dumneavoastră în format digital de îndată ce efectuați plata (cu cardul sau ramburs prin curier).


Foarte important de menționat, însă, este următorul aspect: doar polițele de asigurari auto online de tip CASCO vă vor despăgubi în cazul accidentelor provocate din cauza dumneavoastră. În cazul poliței RCA, asigurarea dumneavoastră nu vă va repara daunele proprii, ci doar pe cele ale participantului prejudiciat.


De la 1 octombrie 2007, posesorii de scutere vor trebui sa incheie o polita de asigurare de raspundere civila auto ( RCA ), incadrarea fiind aceeasi ca si pentru motociclete cu sau fara atas.Decizia luata de Comisia de Supravehere a Asigurarilor vine ca urmare a numarului tot mai mare de accidente in care au fost implicate aceste vehicule. Aceasta, cu atat mai mult cu cat nu este nevoie de permis pentru a conduce un scuter, ci doar de un curs de legislatie rutiera.Potrivit reglementarilor in vigoare, scuterele nu pot fi inmatriculate, iar inregistrarea lor se face doar de catre consiliile locale, care tin si evidenta acestora.Cei care vor circula pe drumurile publice fara RCA risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 2.000 de lei. Sumele sunt substantiale in raport cu pretul unui scuter, care variaza intre 1.000 si 4.000 de euro, in functie de marca.Scuterele au cunoscut o crestere in vanzari acum cativa ani, iar in urma acesteia a fost introdusa si obligativitatea politei de asigurare de raspundere civila. Acest lucru a fost binevenit de soferii auto din trafic care de mai multa vreme priveau cu ochi rai conducatorii de scutere care provocau din cand in cand daune minore precum zgarieturi sau oglinzi dislocate dar nu ii puteau trage la raspundere din diferite cauze. Multa vreme, scutere de capacitate cilindrica mica nu au fost inmatriculate iar soferii erau minori necunoscatori ai regulilor din trafic. Acestia puteau provoca accidente minore, chiar daca indirect, soldate cu pagube din partea mai multor participanti la trafic, disparand de multe ori fara sa isi dea seama de vina. Acum asigurarea RCA ieftin va despagubi daunele provocate de conducatorul vinovat.


VIN-ul este, de fapt, seria șasiului autovehiculului, ce este inserată de către producător pentru a garanta că produsul poate fi identificat în mod simplu și sigur și nu există două modele cu aceeași serie.


PSG Asigurari pune la dispozitia clientilor aplicatia de calcul asigurari RCA care preia datele dumneavoastra si genereaza oferte de pret pentru asigurarea de raspundere civila auto de la societatile din Romania. Cum functioneaza pagina de calcul asigurari RCA?Pagina calculator RCA preia datele vehiculului (marca, tip, serie sasiu, motorizare, cilindree, etc) si datele personale ale asiguratului (varsta, adresa, vechime permis) pentru a genera cotatiile primite de la serverele asiguratorilor. Clientul urmeaza sa isi aleaga din lista de oferte fie varianta de pret convenabila fie varianta oferita de un anumit asigurator.Aplicatia calculator RCA simplifica sarcina persoanei ce doreste sa se asigure, oferind in trei pasi simpli oferte personalizate, fara ca persoana sa fie nevoita sa transmita personal datele catre fiecare societatea de asigurare pentru a primi cate o cotatie. Conform reglementarilor actuale ASF, OFERTELE generate SUNT ACELEASI CA PRET indiferent de brokerul de asigurare prin care se obtin cotatiile. Preturile se calculeaza automat in functie de datele personale ale asiguratului (varsta, vechime detinere permis, localitate de domiciliu, istoric daune) si detaliile vehiculului (cilindree si putere). Societatile de asigurari genereaza o oferta cu pret unic pentru o astfel de combinatie, existand insa posibilitatea ca pretul sa varieze de la o zi la alta. O oferta de pret este insa de regula valabila cateva zile si poate fi blocata plasand o comanda ferma.$(function() load_formular_init(););RCA ieftin 2020 Calculator asigurari auto rca ieftin Nu ai timp? Vrei o oferta personalizata de RCA? Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!


RCA este asigurarea obligatorie pentru toți posesorii de vehicule rutiere din România. In cazul în care un conducător auto produce un accident pe teritoriul României din care rezultă daune materiale și/sau vătămări corporale, asigurătorul va plăti terților prejudiciați despăgubirea, conform asigurării RCA. Asigurarea RCA oferă acoperire pentru următoarele daune: pagube materiale, vătămări corporale sau deces, prejudicii fără caracter patrimonial, pagube datorate lipsei de folosință a vehiculului avariat, cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page